111+ Bvlgari Jasmin Noir

111+ Bvlgari Jasmin Noir. Een lichtzoetig bloemrijke geur met een mysterieuze houtiachtige basis. Het aura van mysterie en sensualiteit omgeeft je langere tijd als je bvlgari jasmin noir eau de parfum aanbrengt. Jasmijn voor het eerst in italië introduceerde.

6344905984417036963

Aqui 6344905984417036963

Een lichtzoetig bloemrijke geur met een mysterieuze houtiachtige basis. Ruimte en tijd heen heeft bulgari deze bloemen nu gevangen in een. Bvlgari is het ultieme parfum voor de verleidelijke, zelfbewust vrouw. Alleen niet heel handzaam, spuiten moet met 2 handen. Als je deze zijdezachte verleiding nog meer wilt benadrukken, kun je ook kiezen voor de bodylotion uit het ruime assortiment van parfumcenter.

Een parfum is natuurlijk heel persoonlijk, maar het is een heel bijzonder, toch gangbaar luchtje.

Als je deze zijdezachte verleiding nog meer wilt benadrukken, kun je ook kiezen voor de bodylotion uit het ruime assortiment van parfumcenter. Hout, zoethout, tonkaboon, amber, musk en patchouli. Bvlgari jasmin noir eau de parfum. Bvlgari is het ultieme parfum voor de verleidelijke, zelfbewust vrouw. Blijft lang zitten en heeft een prachtige fles. Een lichtzoetig bloemrijke geur met een mysterieuze houtiachtige basis. Het aura van mysterie en sensualiteit omgeeft je langere tijd als je bvlgari jasmin noir eau de parfum aanbrengt.

6344905984417036963

Ruimte en tijd heen heeft bulgari deze bloemen nu gevangen in een... Bvlgari is het ultieme parfum voor de verleidelijke, zelfbewust vrouw. Als je deze zijdezachte verleiding nog meer wilt benadrukken, kun je ook kiezen voor de bodylotion uit het ruime assortiment van parfumcenter. Hout, zoethout, tonkaboon, amber, musk en patchouli. Blijft lang zitten en heeft een prachtige fles. Een lichtzoetig bloemrijke geur met een mysterieuze houtiachtige basis. Bvlgari is het ultieme parfum voor de verleidelijke, zelfbewust vrouw.

Note: Only a member of this blog may post a comment.